Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Predoiu, fratele şefului SIE, replică la acuzaţiile din dosarul prostituţie cu minore: 'Fratele meu e ţinta. Tolontan nu are stăpân'

cugetliber.ro
silviu predoiu

Cutremur în serviciile secrete din România. Gabriel Predoiu, fratele șefului Serviciului de Informații Externe (SIE), a fost recunoscut la DIICOT de către una dintre victimele rețelei de trafic sexual anihilată de DIICOT în urmă cu peste 10 ani. Fata care l-a recunoscut afirma că lui Predoiu, la acea dată ofițer SRI, „i se spunea Gabi SRI”. Toate probele adunate de procurori cu privire la autorități implicate au fost apoi abandonate, fiind condamnați doar proxeneții.

Citește și: Guvernul Dăncilă bagă bani în buzunarele bugetarilor! Ce a adoptat AZI noul Executiv și cine sunt cei vizați

Gabriel Predoiu oferă un răspuns dur la aceste acuzaţii, se jură că e nevinovat şi spune că, de fapt, fratele său este ţinta, conform tolo.ro. "Am luat nota de acuzatiile aduse de tolo.ro si reluate, de intreaga mass-media privind asa-zisa mea implicare intr-un dosar de trafic de minori si doresc, in virtutea dreptului la replica, sa fac urmatoarele precizari:

– Nu am avut cunostinta niciodata despre faptul ca as fi vizat/implicat in orice fel de calitate intr-un dosar penal si nu am fost niciodata chemat la audieri/nu am fost solicitat sa dau vreo declaratie in dosarul instrumentat de DIICOT.

Citește și: Își încearcă NOROCUL și în Capitală! Cu ce afacere PĂTRUNDE fiul lui Dragnea în București

– Nu am avut nici un fel de tangenta cu reteaua de prostitutie sau trafic de minori, nu am fost niciodata la „salonul de masaj”. In schimb, da, am fost client relativ constant al restaurantului din acea locatie, pe care il frecventam mai ales in compania familiei, adica impreuna cu sotia si copilul meu.

Citește și: SURSE! Un TITAN străin a ÎNGHIȚIT un producător de succes românesc! Tranzacție COLOSALĂ

– Mi-am construit cariera prin munca. Am pretuit intotdeauna statutul meu de ofiter si precizez ca mi-am onorat, prin rezultate, acest statut. Din acest motiv si pentru ca sunt tatal unei fete care la acel moment era adolescenta, refuz chiar si sa ma gandesc ca m-asi fi putut preta la „faptele de care sunt acuzat”.

Citește și: VIDEO A apărut ÎNTREGUL film al scandalului dintre Boureanu și polițiștii de la Rutieră! Cine a șters URMELE

– Inteleg ca fratele meu este o miza sau, poate, o tinta. Ceea ce se intampla, tararea lui in acest scandal cu care nu doar el dar nici eu nu avem vreo legatura, pe baza unor speculatii grosolane, in conditiile in care el nu a stiut nimic pentru ca eu nu am stiut nimic, deci nu aveam ce sa-i spun, este, probabil, parte a unui joc pe care va las pe dumneavoastra sa-l descoperiti.

Citește și: Nu DISPARE! Ce decizie și-a ÎNTORS Guvernul Dăncilă

– La final imi permit si o speculatie – domnul Tolontan, tocmai fusese acuzat de un post de televiziune ca este „colaborator SIE”. Prin aceasta „dezvaluire” lovind de-a valma in SIE si SRI, dovedeste tuturor ca nu are stapan. Cel putin nu pe cele doua servicii nationale de informatii. Inteleg sa-mi apar demnitatea si onoarea profesionala, precum si dreptul la imagine prin utilizarea tuturor parghiilor legale de care dispun.

Cu stima, Col (r) Gabriel Predoiu”, spune Predoiu, conform sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.