Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Zetea îl bagă îN CORZI pe Tăriceanu: Să înțeleagă că reprezentantul PSD va face un scor mult mai bun

facebook.com
Gabriel Zetea

Gabriel Zetea susține că Viorica Dăncilă va obține un scor bun la alegerile prezidențiale din toamnă, dar și că șeful ALDE ar trebui să renunțe la orgolii în favoarea unui candidat unic.

”Eu înțeleg că există o dezamăgire la președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu sau la colegii din ALDE, dar și ei trebuie să înțeleagă cu siguranță că reprezentantul PSD, oricare ar fi fost el, ar fi luat un scor mult mai bun decât ar fi putut s-o facă orice alt reprezentant al unui partid politic. Nu e vorba de sondaje, e vorba de experiența politică pe care o avem acumulată în atât de mulți ani. Orice reprezentant al PSD pornește în principiu într-o bătălie electorală de la scorul partidului.

Citește și: O polițistă a IZBUCNIT, în versuri, la adresa sistemului: 'Cine morții voștri sunteți? Să vă bateți joc de noi?'

Eu dacă aș fi în conducerea executivă, fizic, în București, aș discuta în fiecare zi cu conducerile executive ale tuturor celorlalte partide, până am găsi o variantă de compromis, până când această coaliție mare care să-l contracandideze pe Klaus Iohannis va desemna un singur candidat. Aș lăsa deoparte orgoliile politice, care sunt astăzi destul de prezente și în interiorul PSD, la membrii PSD, dar sunt foarte prezente și la celelalte partide. Trebuie lăsate aceste orgolii deoparte, avem cu toții un singur obiectiv: câștigarea alegerilor prezidențiale. Vrem cinci ani de zile fără Klaus Iohannis, dar dacă avem acest obiectiv cu adevărat, atunci orgoliile trebuie să dispară.

Mă îndoiesc că există, având în vedere discursul președintelui Klaus Iohannis din ultimele luni de zile, care continuă aproape în fiecare zi, să existe vreun blat între PSD și Klaus Iohannis”, a declarat Zetea la RFI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.