Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Zetea, Marian Oprișan și Roxana Mînzatu și-ar fi anunțat demisia din funcția de vicepreședinți ai PSD în ședința CEx a partidului

psd cex

Gabriel Zetea, Marian Oprișan și Roxana Mînzatu și-ar fi anunțat demisia din funcția de vicepreședinți ai PSD în ședința CEx a partidului, care este în desfășurare, la ora transmiterii acestei știri, au declarat surse politice, potrivit Mediafax.

De asemenea, Dragoș Benea ar fi demisionat și el din poziția de vicepreședinte, după ce o parte dintre social-democrații prezenți la CEx au solicitat demisia acestora, au adăugat sursele citate.

Roxana Mînzatu a afirmat înaintea ședinței că în cazul în care colegii îi vor cere demisia din funcție, ea și-o va da.

Comitetul Executiv s-a reunit, marți seara, la sediul PSD din Kiseleff, pentru a discuta despre rezultatul la alegerile prezidențiale.

Anterior, deciziei celor trei de a demisiona, secretarul general adjunct Codrin Ștefănescu, precum și fostul ministru al Comunicațiilor Alexandru Petrescu, cât și deputatul PSD Cătălin Rădulescu au părăsit ședința CEx de marți seara, au precizat sursele citate.

Citește și: Decizie neașteptată- Vedeta PRO intră în politică

Alături de cei trei a ieșit din ședință și fostul europarlamentar PSD Victor Boștinaru, precum și câțiva consilieri, au adăugat sursele citate.

Solicitarea a fost făcută de liderul PSD Bistrița Năsăud Radu Moldovan și de liderul PSD Dolj, Claudiu Manda. Cei doi au invocat statutul partidului. Ei i-au comunicat lui Codrin Ștefănescu că, în cazul în care tot cere respectarea statutului, atunci să îl aplice și în cazul secretarilor, iar aceștia să plece din sală și să rămână doar cei cu drept de vot.

Marcel Ciolacu a avut o întâlnire cu Viorica Dăncilă, luni, pe care ulterior a anunțat-o pe Facebook și i-a comunicat că se va întâlni cu liderii organizațiilor județene. Surse politice au declarat, că Viorica Dăncilă ar fi acceptat să demisioneze de la șefia PSD, în schimbul unul loc pe lista la alegerile parlamentare și șefia organizației de femei.

Marcel Ciolacu ar vrea să preia interimar șefia partidului, iar Paul Stănescu interimar pe cea de secretar general al PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.