Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, ACUZAȚII BOMBĂ la adresa lui Carmen Dan: 'Când am spus că am fost filată, toți au râs. Acum s-a demonstrat'

firea badulescu

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, acuzații incendiare la adresa ministrului de Interne, Carmen Dan. Acesta susține că a fost filată și înregistrată. Vizat este și viceprimarul Aurelian Bădulescu, exclus recent din PSD.

Citește și: Călin Nistor, ANUNȚ BOMBĂ - Mai multe RECHIZITORII ale DNA au fost infirmate: 'Sunt mai multe încălcări ale normelor procedurale'

"Dincolo de cuvintele neplăcute ceea ce mi-a spus domnia sa este și mai grav, că nu a exista o convorbire așa cum a fost prezentată în presă. Este o combinație între trei discuții, una acasă, una în centrul de comandă și la telefon, care au fost puse cap la cap. Asta înseamnă că cineva s-a îngrijit ca noi să fim ascultați. Mai grav este că domnul Bădulescu a purtat una din discuții cu un repreezentant al MAI. Doamna Carmen Dan nu face nimic fără să se consulte cu Liviu Dragnea. Știu acest lucru. Când am spus eu că am fost filată, toți au râs, dar acum s-a demonstrat",a  declara Gabriela Firea.

O înregistrare audio intrată în posesia STIRIPESURSE.RO pune într-o lumină nouă incidentele din Piaţa Victoriei, din 10 august 2018. Înregistrarea conţine o discuţie telefonică ulterioară protestului din 10 august, între Aurelian Bădulescu, viceprimar al Capitalei, şi o persoană neidentificată.

Viceprimarul Bădulescu a fost audiat pe 4 februarie la Parchetului General, în legătură cu declaraţiile sale privind protestul din 10 august 2018, potrivit cărora că ar fi minţit când a dat declaraţii despre anchetă, în luna august a anului trecut. La ieşire, Bădulescu a declarat: "Chesiunea cu minciuna este legată de o metaforă, sau un vector de atragere a atenţiei."

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.