Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea a alocat 45 de milioane de lei pentru cimitire noi: Este nevoie de 12.000 de locuri de veci în cazul unei calamități

TASS/ Interpress, Alexandr Cijenok
cimitir romanesc stalingrad

Primăria Municipiului București a aprobat, joi, majorarea capitalului Companiei Municipale Cimitire SA, cu 45 de milioane de lei. În expunerea de motive a proiectului se spune că orașul are nevoie de 12.000 de locuri de veci, „în cazul unei calamități”.

Consiliul General al Municipiului București a aprobat, joi, majorarea capitalului social al Companiei Municipale Cimitire SA, cu 45 de milioane de lei, pentru înfiinţarea unor cimitre noi, scrie mediafax.ro.

Citește și: Lovitură dură pentru ANAF! Instanța i-a dat câștig de cauză lui Dan Voiculescu – Suma impresionantă pe care trebuie să i-o achite Fiscul

În expunerea de motive a proiectului, semnat de Gabriela Firea, primarul general, se justifică această majorarea prin faptul că nu sunt suficiente locuri de veci, „iar în cazul unei calamităţi, Bucureştiul ar avea nevoie de cel puţin 12.000 de astfel de locuri de veci”, se arată în expunerea de motive a proiectului.

De asemenea, Consiliul General al Municipiului București a aprobat majorarea de capital și pentru alte companii municipale, printre care Consolidări și Transporturi.

Citește și: Atomica a fost detonată în spațiul public! Visul pe care Klaus Iohannis i l-a spulberat Olguței Vasilescu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.