Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea a bătut palma cu Dinu Pescariu. Ce proiect a fost aprobat, vineri, în ședința CGMB

Inquam Photos / Octav Ganea
dinu pescariu

Primăria Municipiului Bucureşti va semna un acord de cooperare cu Tenis Club Bucureşti, al cărui preşedinte este Dinu Pescariu, fost jucător de tenis, pentru finanţarea reciprocă a unui mini-turneu de tenis. Proiectul a fost aprobat, vineri, în şedinţa CGMB, scrie Mediafax.

Potrivit proiectului aprobat, vineri, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti, Primăria Capitalei va semna un acord de cooperare cu Tenis Club Bucureşti – reprezentat prin Augustin Dinu Pescariu, preşedinte.

CCR, răspuns-fulger pentru Klaus Iohannis - Judecata pe 30 mai

Acordul presupune „susţinerea reciprocă în vederea finanţării şi realizării în comun, în Municipiul Bucureşti, a proiectului TCB Trophy, la Bucureşti, în perioada 4-12 august 2018. Este în înţelegerea părţilor că prezentul Acord reprezintă o convenţie privind cooperarea în atingerea scopului comun, acela de încurajare a tinerilor sportivi în vederea practicării tenisului de performanţă, TCB Trophy reprezentând o rampă de lansare petru elevi şi tineri. Acest Acord nu reprezintă prestări de servicii între parteneri şi nu dă naştere unei noi persoane juridice”, se arată în proiectul de hotătrâre.

Potrivit articolului din proiect care prevede obligaţiile părţilor, Tenis Club Bucureşti va asigura implementarea proiectului, va asigura infrastructura şi va acorda gratuit accesul tinerilor la eveniment.

Pe de altă parte, PMB va asigura sprijin financiar în cuantum de 17.000 de dolari americani, pentru „acoperirea unor cheltuieli necesare în vederea realizării activităţilor specifice proiectului TCB Trophy.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.