Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea a blocat accesul salvărilor în Spitalul Colentina - FOTO

Lucrările de amplasare a gardurilor care separă linia de tramvai de benzile de circulaţie rezervate maşinilor, dau deja de furcă şoferilor care se deplasează pe banda a treia a Șoselei Ștefan Cel Mare din Capitală. Amplasarea gardului la o distanţă sigură de şinele de tramvai a însemnat „furtul” a 10 - 15 cm din carosabil.

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, atrage atenția asupra unui aspect de care Gabriela Firea nu a ținut cont în momentul în care a aprobat lucrările de creare a benzii unice de transport pentru liniile de tramvai 1 și 10, prin montarea unor garduri de separare a liniilor de tramvai de traficul auto.

“Accesul ambulanțelor în incinta Spitalului Colentina nu se mai poate face în regim de urgență, deoarece gardurile instalate blochează intrarea în spital. Salvările trebuie să facă acum un ocol foarte mare, ceea ce înseamnă minute prețioase atunci când este vorba de salvarea vieții unui om. Solicit doamnei Firea să ia în regim de urgență măsuri pentru remedierea acestei anomalii”, a declarat Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2.

content-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.