Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea a EXPLODAT: Eu mă mutam cu cortul la ușa lui Orban! Greva foamei!

Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că ministrul Muncii, Violeta Alexandru, nu are niciun fel de compasiune față de oameni și este total dezinteresată de faptul că nu cresc alocațiile pentru copii și pensia minimă. Firea susține că dacă ea era ministru al Muncii, astăzi era cu cortul în fața biroului lui Ludovic Orban și făcea greva foamei până în momentul în care se găseau bani pentru alocații.

Citește și: SURSE - Ce ascunde decizia CCR pe Codul Administrativ: Guvernul Orban, pus să dea explicații pentru Guvernul Dăncilă

”Cel mai grav mi se pare lipsa milei față de cetățeni, lipsa compasiunii față de cetățeni. Eu m-am bucurat că avem o doamnă la Ministerul Muncii. Mă uitam la această doamnă: niciun mușchi nu i s-a mișcat pe față când anunța că nu se măresc alocațiile copiilor. Eu, dacă eram ministru al Muncii mă mutam cu cortul la ușa premierului Orban și nu mai plecam de acolo, greva foamei, dacă nu mi se acorda promisiunea că se vor face rost de bani pentru alocații, pentru pensii, dar văd că domnul Cîțu împrumută bani și ne împovărează pe noi toți.”, a spus Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.