Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea a EXPLODAT și merge la CEX-ul PSD să scoată armele pe masă: Sunt lucruri de spus și le voi spune!

firea dragnea

Tensiunile dintre Gabriela Firea și Liviu Dragnea ating cote nebănuite. Public, Gabriela Firea nu a dorit să spună care sunt nemulțumirile, dar a precizat că în cadrul partidului, cel mai probabil la proxima ședință a Comitetului Executiv, va explica ceea ce o nemulțumește. Tensiunile au izbucnit din cauza faptului că Liviu Dragnea vrea să o scoată țap ispășitor pentru evenimentele din 10 august pe Speranța Cliseru, prefectul Capitalei, dar Firea se opune.

„Din respect pentru dumneavoastră și pentru bucureșteni și pentru colegii mei din primărie și din partid, nu voi face declarații politice la o întâlnire pe teme administrative. Și, așa cum mă știți, chiar dacă ar fi anumite lucruri de spus, și cu siguranță sunt anumite lucruri de spus, le voi afirma într-un cadru organizat, statutar, și nu mă voi alătura celor care împroașcă cu noroi munca atâtor oameni", a declarat, miercuri, primarul Capitalei, Gabriela Firea, întrebată dacă simte că există tensiuni în PSD.

Firea a adăugat, în acest context, că partidul are nevoie de „oameni responsabili".

„Este atât de ușor și de simplu să denigrezi fără să te gandești la consecințe, astfel încât, repet, e nevoie în această țară și de oameni responsabili, eu sper să fie din ce în ce mai mulți și îmi place să cred că mă considerați o persoană responsabilă care nu pune în pericol așteptările românilor, care sunt foarte mari la întreaga clasă politică, deci și la partidul din care fac parte, și la mine personal și întotdeauna mă gândesc la consecințele afirmațiilor mele", a declarat primarul Capitalei care exercită și funcția de vicepreședinte PSD.

”Cât privește anumite inadvertențe cu privire la anumite afirmații ale doamnei prefect și a unor reprezenanți ai MAI, este o anchetă în curs și orice declarație ar fi de prisos. Ancheta va lămuri toate aceste aspecte (...)Cunosc anumite lucruri, dar nu pot să le exprim public.  Pot să vă spun cu notă personală: în general nu mă înconjor de oameni care mint. ”, a declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea a precizat că noaptea de 10 august a fost una grea și ”nu este o fericire” să se întâmple astfel de evenimente în orașul pe care îl conduce.

”Doamna prefect nu m-a informat cu cele ce se întâmplau în aceea dată. Nici nu aveam calitatea de a fi informată, pentru că prefectul este reprezentantul Guvernului în teritoriu, deci al doamnei prim-ministru, dar am discutat cu domnul viceprimar, pentru că eram într-o deplasare externă, iar dumnealui mi-a spus că este la dispoziția celor care asigură ordinea publică cu orice au nevoie.

M-am interesat și eu, la fel ca și dumneavoastră, era firesc. Să nu credeți că am dormit liniștită în aceea noapte, chiar dacă nu eram în țară. Nu este deloc o fericire pentru un primar general să se întâmple astfel de lucruri în orașul pe care îl conduce. E o durere, a fost un moment foarte greu, foarte complicat și sper să fi învățat ceva din toate aceste evenimente”, a declarat Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.