Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea a IZBUCNIT din cauza nominalizării lui Cîțu ca premier: România se îndreaptă vertiginos spre anticipate

Gabriela Firea

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a apreciat că Florin Cîţu a fost desemnat pentru funcţia de prim-ministru pentru ca parlamentarii să voteze împotriva lui, iar România să se îndrepte "vertiginos" către anticipate, conform Agerpres.

Citește și: CIFRE de ULTIMĂ ORĂ de la OMS - Câte VICTIME a făcut coronavirusul și care sunt cele mai AFECTATE țări

"Cam în acest fel s-a pus problema: să îl scoatem în faţă, în mod evident ca parlamentarii să aibă toate motivele să voteze împotriva dumnealui. Prin urmare, clar, să pice şi acest guvern propus şi, clar, să ne îndreptăm victorios către anticipate. Ne îndreptăm cu paşi vertiginoşi către anticipate, pentru că asta e prioritatea României în acest moment. Nu coronavirus, nu să facem rost de bani pentru spitalele regionale, pentru autostrăzi, să terminăm Centura Capitalei, să terminăm metroul, să facem Centura verde. Pentru acestea nu sunt bani şi acestea nu sunt priorităţi. Priorităţile sunt să stăm toată ziua în campanie electorală şi în alegeri", a arătat Firea, răspunzând unei întrebări din partea presei la Primăria Capitalei.

În acest sens, a făcut referire şi la o glumă pe care o postase cu o zi în urmă pe Facebook, cu referire la propunerea lui Cîţu pentru funcţia de prim-ministru.

"Am fost la consultările de la Palatul Cotroceni. Am spus punctul nostru de vedere, că ne dorim stabilitate în ţară, un guvern responsabil, condus de oameni pregătiţi profesional, oneşti şi care să facă lucruri bune pentru cetăţeni. Asta ne dorim noi. Şi, ca rezultat, seara, la ora 20,00, s-a anunţat propunerea ca actualul ministru demis de Finanţe să preia nu doar finanţele ţării, pe care am văzut cum le-a condus, cu împrumuturi de zece miliarde de euro în trei luni, ci să preia întreaga ţară. Şi ştiind reacţiile tuturor, inclusiv ale unor colegi de-ai lui de partid, inclusiv ale fostei opoziţii, am spus acel banc cu badea Gheorghe. Nu vi s-a părut corect? A dus o mârţoagă la târg şi veneau potenţialii cumpărători. 'La ce e bun bade acest cal vai de capul lui, jegărit? De tracţiune e bun?' 'Nu e bun'. 'De călărit e bun?' 'Nu e bun'. 'Păi, de ce l-ai adus aici?' 'Să îl fac de râs'. Aşa şi noi", a spus Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.