Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea a LUAT FOC: Dăm în judecată lideri politici. Companiile municipale funcționează în continuare

facebook.com
Gabriela Firea

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, luni, că cele 22 de companii municipale funcționează în continuare, ba mai mult, directorii acestor societăți vor să-i dea în judecată „pe cei care denigrează companiile”.

„Companiile municipale își desfășoară activitatea în continuare, ele nu au fost nici radiate de la Registrul Comerțului și nici nu au fost declarate ilegale, a fost vorba doar despre o discuție în Justiție cu privire la votul care ar fi trebuit să fie necesar la momentul intenției inițiale de a se constitui aceste companii. Nicăieri în România votul pentru buget nu se dă în majoritatea calificată de două treimi (...) Este doar un moment neplăcut din punct de vedere politic și mediatic, este speculat de opoziția din Consiliul General, formată din USR și PNL, dar cu siguranță vom depăși această perioadă”, a declarat, luni, Gabriela Firea, conform Mediafax.

Edilul Capitalei a mai declarat că directorii companiilor municipale au contractat o casă de avocatură, pentru a-i da în judecată pe liderii politici care „denigrează” aceste societăți.

„Am discutat cu directorii acestor companii, care studiază, și de asemenea au contractat o casă de avocatură pentru a-i da în judecătată pe cei care denigrează aceste compnaii, inclusiv lideri politici. În Codul Comercial sunt prevederi exprese în ceea ce privește apărarea brandului unei companii și apărarea reputației. În acest moment, aceste companii au contracte în derulare, au angajați”, a mai precizat Gabriela Firea.

Săptămâna trecută, Curtea de Apel București a decis anularea tuturor hotărârilor de înfiinţare a companiilor municipale ale Primăriei Capitalei, în urma unui proces iniţiat de USR Bucureşti în 2017, decizia fiind definitivă.

Citește și: Victor Ponta S-A DEZLĂNȚUIT pe tema Catedralei Mântuirii Neamului: O să șterg cometariile celor care se cred atât de superiori .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.