Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea a răspuns la ÎNTREBAREA aflată pe buzele multor români: Sorin Grindeanu va fi premierul PSD?

Inquam Photos / George Calin
Gabriela Firea

Gabriela Firea a declarat, întrebată dacă Sorin Grindeanu va fi propunerea de premier a PSD, că nu a fost luată încă o decizie în acest sens, însă partidul doreşte câştigarea alegerilor şi să guverneze. Chestionată dacă ar viza o funcţie în Guvern, prim-vicepreşedintele PSD a răspuns: „Îmi doresc ca peste 4 ani de zile să candidez din nou la alegerile locale”, conform News.ro.

Citește și: EXPERIMENT făcut pe populație, în plină pandemie: cum se TESTEAZĂ gradul de conformare al cetățenilor

„Din momentul în care colegii noastre care au lucrat la programul de guvernare, colegul nostru Sorin Grindeanu să ajute şi la promovarea programului de guvernare. Nu a fost luată nicio decizie în acest sens cine să fie propunerea PSD pentru funcţia de premier. Însă noi venim cu o ofertă clară pentru populaţie şi ne dorim să câştigăm alegerile şi să guvernăm. Ce decizii politice vor fi luate ulterior, e cu totul altceva, dar noi ne dorim să guvernăm şi suntem capabili să guvernăm, comparativ cu PNL care are oameni care dacă ar fi dat examen de angajare pentru o mulţinaţională nu ar fi trecut”, a afirmat Gabriela Firea, la finalul şedinţei de joi a Consiliului Politic Naţional al PSD.

Chestionată dacă vizează o funcţie în Guvern, în cazul în care PSD câştigă alegerile parlamentare, Gabriela Firea a răspuns: „Eu îmi doresc cu ajutorul voturilor bucureştenilor şă reuşesc să ajung în Senat, să îi reprezint acolo cu cinste. Îmi doresc ca peste 4 ani de zile, dacă voi fi sănătoasă, să candidez din nou la alegerile locale, pentru că eu cred că am un cuvânt de spus, în urma experienţei mele de 4 ani la Primăria Capitalei şi din punctul meu de vedere avem colegii foarte pregătiţi în PSD care să ocupe toate portofoliile guvernamentale”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.