Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea acuză anumiți primari de sectoare că ar fi încercat să facă lucrări ilegale: Nu vreau să dau peste câțiva ani cu subsemnatul la instituții

facebook.com
Gabriela Firea

Gabriela Firea spun, în contextul în care primarii de sectoare nu o susțin în conflictul cu Liviu Dragnea, că unii dintre ei au încercat să facă lucrări ilegale.

"Ca bucurestean sunt multumita de cum e acum organizata Capitala, ca e exact ca Londra, Paris, Praga etc . Daca domnul Dragnea doreste sa transfere in 6 mini-orase trebuie sa faca referendum sa schimbe Constitutia, sa intrebe bucurestenii daca sunt de acord Eu sunt multumita, credeam ca si domnii primari de sectoare sunt multumiti, ce ii determina sa nu fie. Au fost unii colegi, primari de sectoare, care ne-ar fi indemat la chestii ilegale, neprincipiale, sa faca lucrari fara avize, sa taie copaci. Mi se pare normal ca PMB are avizele la zi, inainte, mi se pare normal ca si activitatile de la sectoare sa se desfasoare lega, nu sa fiu eu chemata peste cativa la ani la institutii si sa dau cu subsemnatul pentru nu stiu ce lucrari ilegale", a declarat Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.