Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, anunț de ultim moment: 70 de angajați ai Primăriei Capitalei, în izolare de teama coronavirusului

Inquam Photos / Octav Ganea
gabriela firea

Un număr de 70 de angajați ai Primăriei Capitalei, care lucrează la Evidența Populației, au intrat, de miercuri, în izolare la domiciliu, după cazul confirmat cu noul coronavirus, la o angajată a instituției, a anunțat primarul Gabriela Firea.

Firea a spus că celor 70 de angajați trimiși în izolare la domiciliu li se vor face teste, iar la Primăria Capitalei a început deja dezinfecția spațiilor.

„Toate cele 70 de persoane angajate la birourile de evidență a populației au intrat de azi-dimineață (miercuri – n.r.) în izolare la domiciliu. Li se vor face testele necesare și procedăm deja la dezinfecția tuturor birourilor, holurilor, toaletelor, intrărilor din zona de Evidență a Populației”, a spus Firea, conform Mediafax.

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 17: 'Nu e nicio dramă pe la graniţă, nu mai manipulaţi' (VIDEO)

Pentru urgențele pe care le vor avea cetățenii Capitalei, primarul general a spus că a luat legătura cu directorul de la Biroul de Evidență a Populației, care va lucra de acasă.

„Va avea computer, aparat foto, ștampilă, registre, tot ceea ce este necesar pentru a elibera documentele care sunt urgențe. Nu se închide activitatea, dar se lucrează de la domiciliu, pentru protecția atât a cetățenilor, cât și a angajaților de la Biroul de Evidență a Populației”, a mai spus Firea.

O femeie de 30 de ani, gravidă, a fost confirmată cu noul coronavirus, marți, aceasta fiind angajată a Primăriei Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.