Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, anunţ de ultimă oră: 'E stare de alertă. Se intervine'

Protestele paşnice împotriva Ordonanţelor pe Justiţie au fost deturnate de ultraşii din galeriile echipelor bucureştene. S-a declanşat un adevărat război în centrul capitalei între ultraşi şi jandarmi, iar primarul Capitalei, Gabriela Firea a făcut un anunţ îngrijorător în direct la România TV.

Citeşte şi: DNA declanșează OFENSIVA TOTALĂ: Procurorii sunt pe urmele unor miniștri

"Aceste imagini din Piaţa Victoriei ne întorc cu mulţi ani în urmă. Fac apel la calm către cei din piaţă. Să o facă paşnic. Să se delimiteze de cei care sunt violenţi. Asta nu e un mod democratic şi paşnic de a manifesta. S-a vandalizat Piaţa Victoriei. Acum trebuie să muncim toată noaptea să o refacem. Nu cred că bucureştenii merită să se teamă pentru ce este în oraş. Nu trebuie să acceptăm şi să privim cu indulgenţă aceste manifestări. Aştept ca forţele de ordine şi anchetatorii să îi depisteze. Cei care au manifestat paşnic şi calm să se delimiteze în totalitate de violenţe.", a spus Firea.

Primarul Capitalei l-a atacat dur şi pe preşedintele Klaus Iohannis. "Mitingul este neautorizat, la fel ca toate manifestările din ultima perioadă. Aceste manifestaţii ilegale au fost validate de la cel mai înalt nivel al ţării. Se intervine în continuare. E stare de alertă în acest oraş. Sunt preocupată. Sunt în alertă. De regulă primesc informaţii clasificate pe acest subiect. De această dată nu am primit. Voi primi în zilele următoare.", a încheiat Firea.

 

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.