Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea anunță achiziții de ULTIMĂ ORĂ: Tomograf și RMN noi pentru Spitalul Gomoiu

Facebook
gabriela firea

Gabriela Firea a anunțat noi achiziții în contextul crizei medicale generate de coronavirus. Primăria Capitalei a achiziționat un computer tomograf care poate face sute de teste pe zi, precum și un RMN, ambele intrând în dotarea Spitalului Clinic de copii „Victor Gomoiu” din București. Primarul Gabriela Firea a anunțat, luni, și achiziția unui aparat Real Time Multiplex PCR.

„Sunt bucuroasă să anunț că Primăria Capitalei a alocat fondurile necesare pentru achiziționarea unui computer tomograf și a unui RMN, ambele funcționale în acest moment”, a spus primarul Capitalei, Gabriela Firea, conform Mediafax.

Citește și: Jurnalul MORȚII - Fiul unui bărbat UCIS de coronavirus a notat, zi de zi, SIMPTOMELE ACESTUIA: Vă scriu să știți că nu e de glumit

De asemenea, primarul Capitalei a anunțat că urmează să fie achiziționat și un aparat Real Time PCR pentru Spitalul de Copii și urmează ca în ședința Consiliului general să propună un proiect pentru alocare financiară.

„Și copiii trebuie testați! Achiziționăm un aparat Real Time Multiplex PCR pentru Spitalul Clinic de copii „Dr. Victor Gomoiu”. Proiectul este scris, urmează să intre în ședința Consiliului General. Nu cred că vor fi consilieri care să voteze împotrivă”, a mai spus Firea.

La Spitalul „Victor Gomoiu” au fost realizate două zone de triaj pentru primirea copiilor bolnavi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.