Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea anunță planurile de relaxare - Locurile de joacă și teatrele ar putea rămâne închise

DDMedical
Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat pentru Digi24 că va propune deschiderea parcurilor și a cimitirelor după 15 mai. În ceea ce privește teatrele și instituțiile de cultură Gabriela Firea vine cu vești proaste - acestea vor rămâne îmchise.

„Voi propune Comitetului Municipal pentru Situaţii Speciale de Urgenţă atât redeschiderea parcurilor din Capitală, cât şi deschiderea cimitirelor, pentru că aşa cum ştiţi, şi acestea sunt închise şi cetăţenii sunt foarte supăraţi pentru că nu au reuşit să ajungă nici în timpul zilelor de Paşte”, a declarat la Digi 24 Gabriela Firea.

Sorina Matei şi Andrei Bădin au rămas fără emisiuni la B1 TV. S-a întâmplat imediat după ce televiziunea a cerut ajutorul Guvernului

Ea a spus, însă, că nu va fi posibilă deschiderea sălilor de spectalole, a teatrelor sau începerea altor manifestări socio-culturale.

„Pentru Capitală eu aş pleda să redeschidem parcurile, pentru că eu cred că oamenii au înţeles că nu e bine şi nu este în avantajul lor să se apropie de mai multe persoane sau şi să se reunească în grupuri, aşa cum făceau înainte de pandemie, sau să meargă în zona locurilor de joacă, unde inevitabil se crează o anumită aglomeraţie”, a adăugat ea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.