Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea aprobă comasarea alegerilor și cere susținerea PSD pentru candidatură: 'Mă bucur de un procent de peste 30%'

Facebook/ Gabriela Firea
Gabriela Firea

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, că a votat ca alegerile europarlamentare să fie comasate cu cele locale, iar PSD şi PNL să aibă liste comune la alegerile europarlamentare.

"Am luat şi eu cuvântul şi le-am transmis colegilor că sunt întru totul de acord şi am şi votat ca alegerile să fie comasate şi să avem liste comune la alegerile europarlamentare cu PNL. Asta s-a discutat în special şi s-a votat alături de calendarul de alegeri", a afirmat Firea, după şedinţa conducerii PSD care a avut loc la Palatul Parlamentului.

Ea a menţionat că nu s-a discutat punctual despre candidaţii la Primăria Capitalei şi la cele şase sectoare.

"În Bucureşti se va lua o decizie zilele următoare. Important este ca ceea ce se întâmplă acum în Bucureşti să nu se mai repete, iar domnul primar actual să plece către o altă activitate, dar pentru asta trebuie să avem cel mai bun candidat din partea noastră. PSD Bucureşti face propuneri şi se iau decizii, dar pentru că Bucureştiul este capitala României a intrat în negocierea naţională, ceea ce nu este un lucru rău. (...) La nivel de sectoare concluzia a fost de a susţine colegii noştri de la sectoarele 3, 4, 5 şi 6, fiind aliatul nostru PNL, aici preşedintele de la Sectorul 6, Gabriel Mutu, urmând să anunţe săptămâna viitoare dacă doreşte să se implice în alegeri şi să candideze, (...) că vom avea candidat comun pentru Sectorul 1, pentru Sectorul 2 şi vom discuta şi despre Capitală săptămâna viitoare", a explicat Gabriela Firea, potrivit Agerpres.

Gabriela Firea cere susținerea PSD pentru Primăria Capitalei

Înainte de ședință întrebată dacă e favorită pentru a intra în cursa pentru PMB, Gabriela Firea a explicat că în pofida scorului ridicat în sondaje, de peste 30%, acest lucru nu e suficient, pentru că are nevoie de susținerea partidului.

"După sondajele de opinie pe care le-au realizat și colegii mei, dar și alte formațiuni politice, mă bucur de un procent de peste 30%, dar acest lucru nu e suficient, pentru că e necesară susținerea formațiunii politice", a mai precizat fostul edil al Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.