Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea aruncă PSD în aer: Viorica Dăncilă nu are șanse la prezidențiale. Nu a ajuns nici la jumătate din scorul partidului

psd

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică seară la Antena că premierul Viorica Dăncilă nu are șanse să fie candidat de succes la Cotroceni.

„Câtă vreme doamna premier - de 3-4 ani, nu de ieri-azi - nu a ajuns nici măcar la jumătate din scorul partidului, nu are cum să fie candidatul PSD de succes. Și nici nu are șansă să crească precum alți candidați”, a zis Firea.

Aceasta a precizat ca se va gândi dacă va candida la prezidențiale din afara partidului, în cazul în care la Comitetul Executiv de marți nu va fi desemnată pentru cursă din partea PSD.

”Mă voi gândi (dacă va candida la prezidențiale din afara PSD, n.r). Nu vreau să spun înainte de Comitetul Executiv de marți ce voi face, pentru că nu ar fi normal. În primul rând, i-aș demobiliza pe cei care mă susțin. Voi merge marți la ședință, îmi voi spune punctul de vedere. Eu nu cred că este un atac la doamna premier. Dacă o ia personal, o rog să nu facă acest lucru, pentru că nu este corect”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

Citește și: VIDEO - Rareș Bogdan s-a contrat cu Bogdan Chirieac la România TV: Sunteți de acord să vă autoflagelați? / Propuneți o chestie comunistă sau fascistă! .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.