Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, atac dur la USR: 'Suntem supuşi la o hărţuire'

adevarul.ro
CGMB vot Gabriela Firea

În legătură cu informația privind atacarea în instanță de către Uniunea Salvați România a hotărârilor CGMB de înființare a societăților comerciale ale Municipalității, Biroul de Presă al Primăriei Capitalei este împuternicit să facă următoarele precizări:

Demersul Uniunii pentru Salvarea Bucureștiului, transformată ulterior în Uniunea pentru Salvarea României, este unul pur politicianist și vizează exclusiv împiedicarea prin orice mijloace a punerii în practică a Programului de Guvernare Locală al actualei administrații. De altfel, această acțiune se înscrie în linia obișnuită a activității reprezentanților USB-USR în Consiliul General al Capitalei și în Consiliile Locale ale celor 6 sectoare.

„Înființarea companiilor municipale care vor presta servicii publice este o abordare nouă, modernă, în administrația locală și a fost inspirată de exemplul altor capitale europene care au reușit, în acest fel, să ofere servicii de calitate mai bună și mai ieftine propriilor cetățeni. Înțeleg că orice încercăm să construim pentru acest oraș îi deranjează teribil pe unii, dar hărțuirea la care suntem supuși de către reprezentanții opozției nu ne va descuraja. Vom continua, cu perseverență, toate proiectele pe care eu și echipa mea le propunem bucureștenilor. Ei vor fi singurii în măsură să aprecieze dacă am făcut lucruri bune sau nu. În ce privește acțiunea propagandistică a USR, am convingerea că instanța va constata că înființarea societăților comerciale ale Municipalității s-a făcut în deplină legalitate”, a spus primarul general, Gabriela Firea, conform unui comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.