Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, atacuri la funcționari: 'Așteaptă semnal politic. Câtă vreme nu au acceptul politic al președintelui partidului, anumite lucruri nu se fac'

Inquam Photos / George Calin
gabriela firea conferinta

Gabriela Firea susține că a întâmpinat dificultăți în contextul rezolvării problemelor Elcen la funcționarii din anumite instituții, menționând că aceștia acționează doar în interes politic. Un exemplu dat de edilul Capitalei este șeful ANRE.

"Aș vrea să abordez moftul Elcen. Peste câteva zile Elcen ar trebui să adopte planul de reorganizare. (..) Există o ameliorare a relației între PMB și Guvern de când e doamna Dăncilă. E o ameliorare, dar nu o rezolvare a unor subiecte. (..) Sunt oameni în instituții care așteaptă un semnal politic. Câtă vreme u au un accept politic de la președintele partidului, anumite lucruri nu se fac", a declarat edilul.

Gabriela Firea a cerut Guvernului asigurarea cesiunii creanțelor deținute de ANAF la nivelul Elcen, menționând necesitarea adoptării planului de reorganizare a Elcen pentru a evita intrarea în faliment.

"Avem un grup de lucru cu ANAF, există și oameni de bună credință. Există și unii, precum președintele ANRE, fost deputat, care ne pun bețe în roate. Sper să nu acționeze politic, în favoarea unei persoane. Din prima zi am trăit o epopee privind fuziunea Elcen-Radet", a spus primarul Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.