Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea continuă bătălia cu Nicușor Dan: 'Reabilitează conductele cu bani europeni obținuți de fostul primar. Cu plăcere!'

firea nicusor

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, continuă seria atacurilor împotriva lui Nicușor Dan. Ea îl acuză pe noul edil că reabilitează conductele de termoficare cu bani europeni obținuți de ea.

Citește și: Accident rutier grav pe Centura Capitalei, după ce un TIR s-a răsturnat; traficul rutier este îngreunat

„Primarul general ales spune că “din primăvară începe reabilitarea conductelor de termoficare cu bani europeni”,

Da, bani europeni (300 milioane euro) obținuți de fostul primar general. Cu placere!”, a spus Firea, pe pagina sa de Facebook.

„Mandatul meu va începe undeva în jur de 10 octombrie, iarna o să înceapă pe 15 noiembrie, nu o să putem să schimbăm conducte în perioada asta. Ce pot să promit este că în acest interval vom asigura stocuri pentru avariile, care în mod sigur vor fi foarte multe, vom asigura echipamente, vom asigura instrumente de detecţie a avariilor. Pe problema termoficării sunt două probleme - una de fond, că trebuie să înlocuim inelul principal, durează mult, dar ne vom apuca în primăvară pentru că avem banii europeni, şi una de intervenţie rapidă când avariile se produc, până când vom rezolva problema mare de fond, şi asta e ce pot să promit acum”, a afirmat Nicuşor Dan, întrebat luni seară la postul B1Tv despre situaţia apei calde şi a călduri în sezonul rece.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.