Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea continuă războiul cu liderul PSD, dar şi cu primarii de sector: 'Efectele adverse ale Vitaminei D(ragnea)'

stiripesurse.ro / Florin Puşcaş
firea dragnea

Primarul general al Capitalei continuă "războiul" cu Liviu Dragnea, după ce l-a provocat pe liderul PSD la o confruntare televizată. Gabriela Firea îl acuză pe Dragnea că afectează investiţiile în transportul public din Bucureşti. Firea îi critică şi pe primarii de sector care au lăudat modul în care este construit bugetul pe 2019.

"In doi ani am achizitionat, cu toate piedicile abuzive cauzate de contestatiile neintemeiate, 400 de autobuze noi Euro 6. Anul acesta achizitionam 100 autobuze electrice, 400 autobuze hibride si GNC, 100 troleibuze si 100 tramvaie. Pentru absolut toti bucurestenii, din toate cele 6 sectoare ale Capitalei. Este profund nedemn ca unii primari de sectoare aplauda taierea bugetului Primariei Capitalei. Inseamna ca sunt de acord ca bucurestenii sa nu se poata bucura de conditii civilizate in transport, de modernizarea retelei imbatranite de termoficare, de dotarea celor 20 de spitale etc", scrie Firea pe Facebook, alături de o imagine cu textul "Efectele adverse ale vitaminei D(ragnea): cu 25% mai puţini bani pentru transportul public în Bucureşti!"

CITEȘTE ȘI: Planta din România care distruge în timp record celulele canceroase .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.