Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea îi răspunde ironic Vioricăi Dăncilă: 'Dacă mi se indică în CEX un ghișeu unic pentru înscrierea candidaturii, cu siguranță voi face înscrierea'

Inquam Photos / Octav Ganea
gabriela firea

Gabriela Firea a răbufnit în direct la Antena 3 supărată de maniera în care Viorica Dăncilă a refuzat să sondeze șansele reale ale posibilor prezidențiabili, motivând că aceștia nu s-au înscris ca și candidați la prezidențiale.

Citește și: Detalii despre soția lui Călin Popescu Tăriceanu! Cât încasează aceasta,dar și ce cadouri i-a facut soțul

„Doamna premier a spus că nu am fost sondată, măsurată decât la inițiativa unor partide din opoziție, a unor publicații, pentru că nu m-am înscris cu candisatura. Dar cine s-a înscris? În afară de domnul Pleșoianu care a anunțat de ceva timp că vrea să candideze, doamna premier a spus trei CEx că nu candidează, apoi spune că va candida dacă i se cere. Atunci am considerat că nu trebuie să mergem la ghișeu să depunem o candidatură. Dacă marți, la Comitetul Executiv, ni se indică celor care dori să mergem undeva să depunem o candidatură, la un ghișeu unic cu siguranță voi face înscrierea. Dar câtă vreme inițiativele au fost făcute doar public prin declarații, nu înțeleg de ce pentru mine se crează un criteriu excepțional, și anume că trebuia să mă înscriu”, a declarat Gabriela Firea.

Citește și: Traian Băsescu, declarație bombă: Iohannis i-a păcălit pe români

Reacția vine după ce Viorica Dăncilă a declarat, vineri, că dacă Gabriela Firea va anunța că va candida la prezidențiale, acest aspect va fi discutat în cadrul Comitetului Executiv Național.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.