Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, decizie SURPRIZĂ: Şi-a anunţat colegii că se retrage din cursa internă (surse)

ciolacu firea

Gabriela Firea şi-a surprins marţi colegii din PSD, în şedinţa informală a Comitetului Executiv Naţional, anunţând că se retrage din cursa pentru poziţia numărul 2 în partid, au declarat surse participante la şedinţă, pentru STIRIPESURSE.RO.

Numele Gabrielei Firea era vehiculat pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD sau de prim-vicepreşedinte. Aceasta a anunţat însă în şedinţa de marţi că renunţă la funcţia numărul 2 în partid.

Potrivit surselor din şedinţă, motivul invocat de Gabriela Firea este reprezentat de anumite neînţelegeri pentru poziţii de conducere în partid. Firea le-a transmis colegilor că nu doreşte să participe la bătălia internă pe funcţii.

"Prioritatea mea sunt bucureștenii și activitatea la Primărie îmi ocupă cea mai mare parte din timp și energie. Consider că omul face funcția și nu funcția pe om", le-a spus primarul Capitalei colegilor din PSD, potrivit surselor social-democrate.

Liderii PSD au decis, marți într-un CEx informal, să organizeze Congresul pentru alegerea preşedintelui partidului pe 14 martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.