Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, declarații după CEx: 'Excluderea mea nu a fost votată la intervenția liderului PSD'. Cum va fi colaborarea după episodul anti-Dragnea

facebook.com
Gabriela Firea

Vicepreședintele PSD Gabriela Firea a spus vineri seară, după CEx, că primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a cerut vot de sancțiune pentru ea, însă Dragnea s-a opus.

„Exluderea mea nu a fost votată la intervenția lui Dragnea și a premierului Dăncilă.”, a spus Firea.

Întrebată cum va mai colabora cu Liviu Dragnea și cu cei din partid după episodul scrisorii anti-Dragnea, Firea a spus că: „Sunt membru al PSD, sunt vicepreședinte al partidului, am considerat că am depășit etapele statutare atunci când am ieșit public cu afirmațiile pe care le-am făcut. Am avut colegi care au gândit de aceeași manieră în foarte multe privințe și unii dintre ei sunt lângă mine (...) Nu a fost foarte ușor să venim cu argumentațiile din acea declarație, nu a fost simplu, dar am simțit că este bine pentru partid, deoarece suntem oameni politici responsabili, iar activitatea noastră trebuie să fie în slujba românilor, în slujba țării. (...) Susținem guvernul condus de dna Dăncilă și nu vom contribui cu nimic la buna funcționare a guvernului. Nu vom duce la dărâmarea guvernului PSD-ALDE”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.