Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, declarații incendiare în scandalul azilelor: Nu sunt acuzată de nimic din partea autorităților și nici nu voi fi

Inquam Photos / Octav Ganea
Gabriela Firea

Gabriela Firea, declarații incendiare în scandalul azilelor: Nu sunt acuzată nimic din partea autorităților și nici nu voi fi

Fostul ministru al Muncii, Gabriela Firea, a vorbit, marți seară, la Antena 3 CNN, despre scandalul azilelor, în care a apărut și numele soției primarului din Voluntari.

"Cetățenii vor decide dacă vor mai da un vot, dacă m[ voi prezenta la alegeri. Ar fi prematur să ies din politică. Nu sunt acuzată de nimic din partea autorităților și nici nu voi fi.

Ar fi normal să-mi pot continua activitatea, să muncesc pentru cetățeni. Să nu fie punct, să fie punct și virgulă acum.

M-am retras imediat după ziua mea pentru că atmosfera era foarte încărcată. Acuzațiile au venit în cascadă, fără precedent. Sunt absolut convinsă că adevărul va triumfa și de această dată.

M-am retras pentru ca guvernul și premierul să lucreze într-o normalitate. Eu am mers la întâlnirea cu domnul președinte Marcel Ciolacu cu demisia scrisă.

Subiectul a fost focusat pe județul Ilfov. Nu am văzut să se ceară demisii insistent chiar dacă s-au descoperit nereguli și în alte zone. Așa mi s-a părut normal să apăr imaginea guvernului și a PSD, care nu avea de ce să deconteze situația creată.

Dacă nu s-ar fi anunțat candidatura mea la Primăria Capitalei, nu ar fi fost un asemenea atac.

În momentul în care a apărut acel articol, mi-am întrebat consiliera, pe Ligia, și mi-a spus că a fost în acea fundație, dar s-a retras. Nu a participat niciodată la activitatea din aceste centre.

Nu mi s-a părut normal să răspund pentru acțiuni pe  care nu le-am făcut. Sunt curioasă de rezultatul anchetei, dacă au fost pe bune controalele.

Celor care mă acuză le-aș recomanda să citească adevărul. Numele meu nu apare în această anchetă. Ni ci eu, nici soțul meu nu tolerăm aceste lucruri. Întotdeauna am ajutat persoanele vulnerabile.

Nu am vorbit niciodată cu domnul Budăi pentru că adresa prin care ni se solicita să facem controale a ajuns și la Ministerul Familiei și cel al Muncii.

Nu a existat protecție politică. De fapt, scandalul e ca Gabriela Firea să nu mai candideze la Primăria Capitalei.

Cine a vrut să mă scoată din cursă sunt forțele politice care nu m-au mai vrut la Primăria Capitalei", a spus Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.