Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea denunţă politizarea TVR

tvr

Senatoarea PSD Gabriela Firea afirmă că este "dezamagitor ca Televiziunea Romana a ajuns la un grad atat de ridicat de politizare". Aceasta sustine ca banii publici nu trebuie folositi pentru a da satisfactie PNL.

"Am aflat cu surprindere de faptul ca domnul Stelian Tanase, in calitate de sef al Televiziunii Publice, a decis schimbarea grilei pentru a difuza timp de o ora evenimentul aniversar al Partidului National Liberal. Este un gest de ingerinta editoriala, cu un direct si puternic caracter politic! Nu stim de cand un concert de partid de acest tip este de atat de mare interes public, incat sa se decida schimbarea grilei Televiziunii Publice, in intervalul orar in care sunt cele mai ridicate audiente. Televiziunea Romana este finantata din bani publici, iar banii publici nu pot fi pusi la dispozitia unui partid. Pentru ce doreste domnul Tanase majorarea cuantumului taxei radio-tv? Pentru a finanta difuzarea evenimentelor unui partid politic de care este apropiat?

Doar pe vremea lui Nicolae Ceausescu se schimbau grilele, pentru a se prezenta imagini de la evenimentele politice ale acestuia. Prin decizia de acum, domnul Tanase isi plateste practic din bani publici sustinerea pe care i-o acorda PNL. Cerem conducerii TVR sa ofere explicatii publice cu privire la aceasta decizie si sa ne anunte daca are in plan si alte ingerinte in politica editoriala a Televiziunii Publice", se arată într-un comunicat al Gabrielei Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.