Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, despre BÂLBÂIALA negocierilor PNL-USR PLUS-UDMR: 'Coalitia pierzătorilor oferă un spectacol absolut dezgustător'

Facebook
Gabriela Firea

Gabriela Firea a reacționat, pe Facebook, după eșecul negocirilor dintre PNL, USR PLUS și UDMR cu privire la formarea noului guvern.

"Coalitia pierzatorilor ofera un spectacol absolut dezgustător. Avem pe de o parte niște politruci care vin cu limuzinele și se ceartă pe ciolan pe la vile iar de cealaltă parte avem spitalele sufocate, lăsate fără paturi la ATI. Încercați să vă imaginați această situație: pe o parte certurile cu trabuc și whisky de la Vila Lac, iar în partea cealaltă oameni disperați pe holurile spitalelor așteptând cu sufletul la gură să se elibereze un pat la ATI ca să se poată conecta la un tub de oxigen! Cât de sinistru este acest contrast!

Citește și: Cutremur în SPP! Au fost schimbați toți șefii! Capul gărzii pretoriene a lui Klaus Iohannis, uns la conducerea unei structuri!

În loc să se ocupe de țară, de viața cetățenilor, Orban și-a dat demisia să poată negocia mai liniștit la Vila Lac.

Le-aș pune în sala negocierilor un monitor cu imagini în direct dintr-o secție de ATI, ca să înțeleagă cât de penibil și cât de dezgustător este acest circ al luptei pentru ciolan, când țara efectiv se sufocă în pandemie și în criza economica", a spus Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.