Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, despre circulația tramvaiului 41: Este normal să fie anumite restricții

facebook.com
Gabriela Firea

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, că restricțiile în ceea ce privește circulația tramvaiului 41 sunt normale pentru că Podul Grant trebuie reabilitat. Precizările au fost făcute în contextul în care de la 1 septembrie tramvaiul 41 va circula pe un singur sens pe Pod, potrivit Mediafax.

„Avem peste 20 de poduri cu grad mare de risc. Au fost expertizate în mandatul meu şi cred că este normal să facem aceste lucrări, nu doar de pune în siguranţă, ci chiar mai mult, de reparaţii. Este normal să fie şi anumite restricţii pe perioade scurte de timp, pentru că altfel nu se pot face acele lucrări”, a declarat, miercuri, Gabriela Firea.

Citește și: Florin Cîțu (PNL): Firea a băgat Primăria București în faliment. Soluția este comunistă

Precizările edilului vin în contextul în care de la 1 septembrie tramvaiul 41 va circula pe Podul Grant pe un singru sens, așa cum directorul STB, Andrei Creci.

„Într-adevăr, tramvaiul 41 va circula pe un sens, însă doar pe porţiunea Podului Grant, dar aceasta nu va mări intervalul de succedare decât cu un minut, faţă de ce era înainte, să circule pe ambele sensuri. Deci bucureştenii nu vor fi afectaţi. Ba, dimpotrivă. Vom lăsa şi linia 641, 642 şi se va mai crea încă o linie 643, tot navetă”, a declarat și directorul executiv al Direcţiei Transporturi din cadrul PMB, Mihai Teodorescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.