Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, despre perchezițiile de la Primăria Capitalei: Am respectat mereu legea. De când este Frigușor Ban judecător, anchetator?

psd.ro
Gabriela Firea

Fostul primar general Gabriela Firea taxează miercuri poziția actualului primar Nicușor Dan după ce polițiștii au făcut percheziții Direcţia Generală Urbanism şi Amenajarea Teritoriului din Primăria Municipiului București.

Citește și: LISTA deputaţilor şi senatorilor - Cum se împart pe judeţe şi pe partide cele 465 de mandate/ DOCUMENT

„De cand este Frigusor Ban judecator, anchetator? De unde stie care sunt suspiciunile si la adresa cui? Se substituie organelor de cercetare? Face presiuni asupra justitiei? Ilegalitate înseamnă să-ți bagi joc de bucuresteni si de orașul acesta de aproape două luni de când esti pus în funcție si nu faci nimic. Stai inchis in birou si scrii prostii pe fb. Cu siguranta eu si echipa mea am respectat mereu legea si spiritul ei”, a transmis Firea.

Primarul general, Nicuşor Dan a precizat miercuri că va exista cooperare deplină cu anchetatorii.

”Există cooperarea deplină a Primăriei Capitalei pentru punerea la dispoziţie a tuturor documentelor solicitate de către poliţişti. Nicio persoană dintre cele cercetate nu va fi acoperită, indiferent de funcţia ocupată. Am semnalat în mai multe rânduri că, în perioada precedentei administraţii, s-au petrecut ilegalităţi în Primăria Capitalei. Personal, mă bucur că există astfel de verificări în probleme despre care vorbesc şi pe care le semnalez de ani de zile”, a declarat Nicuşor Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.