Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, dezvăluiri incredibile: 'Mi s-a spus că mi se vor face dosare, trebuie reglementat'

firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, e în stare de şoc. A fost ameninţată cu bătaia şi cu moartea, dar asta nu e tot. În direct la România TV, edilul Bucureştiului s-a decis să spună totul.

Vezi şi: ŞOC la Primăria Capitalei: Gabriela Firea a fost AMENINŢATĂ cu moartea şi cu bătaia - 'Mi s-a transmis să am grijă de familie şi copii'

Gabriela Firea a avut parte numai de probleme după ce a ajuns la Primăria Capitalei. Aceasta spune că a fost ameninţată cu dosare încă de când şi-a preluat mandatul, dar autorităţile sunt legate de mâini şi de picioare. Ameninţările de pe Internet nu pot fi combătute în niciun fel din cauza legislaţiei. "Nu este prima dată când am primit astfel de ameninţări. La începutul mandatului mi s-a transmis că o să am eu probleme. Că mi se vor face dosare. Mi-au ameninţat familia şi copiii. Legislaţia din România nu pedepseşte astfel de atitudini. Pe internet poţi ameninţa cu moartea, cu desfigurarea, cu bătaia. Nu să cenzurăm internetul, dar nici să nu îl lăsăm aşa la voia nimănui. Trebuie reglementat", a spus Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.