Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, reacție-fulger după atacurile lui Ludovic Orban la adresa lui Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel

Inquam Photos / George Calin
Gabriela Firea Adrian Streinu-Cercel

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea a declarat duminică seară, la Antena 3, după ce Ludovic Orban i-a criticat pe medicii Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel pentru candidatura lor din partea PSD la alegerile parlamentare, că dacă aceștia ar fi ales PNL atunci Orban ar fi avut o cu totul altă abordare față de ei.

„Ar fi fost niste somitati ale lumii medicale si ar fi spus ca PNL se reformeaza, nu mai e un partid inchis, promoveaza oameni de valoare, nu doar pe criterii de cumetrii”, a spus Gabriela Firea. „Am simtit o ranchiuna dupa mimica faciala”, a adăugat ea.

Premierul Ludovic Orban, cap de listă PNL la Camera Deputaților, a declarat duminică seară, la B1tv, că medicii Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel, candidați PSD la Camera Deputaților și Senat în București, și-au pierdut credibilitatea prin intrarea în politică.

„Cum sa te duci tu, Alexandru Rafila si Streinu-Cercel, care ai fost in frontul de lupta COVID, sa te duci sa candidezi la PSD care a torpilat sistematic de 7 luni de zile tot efortul specialistilor si autoritatilor pentru a limita cresterea numarului de cazui? Eu personal nu pot sa inteleg, este o decizie pentru care vor fi huliti, va spun sincer. Acum nu mai au niciun fel de credibilitate in opiniile pe care le exprima vizavi de pandemie”, a declarat Ludovic Orban.

„Mi se pare o greșeală gravă pentru ei”, a mai spus el. „Mi se pare un fel de abandon în lupta asta”, a adăugat Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.