Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, după ce Marcel Ciolacu a anunțat-o candidatul PSD pentru prezidențiale: 'Nu a existat nicio discuție în partid'

PMB
Gabriela Firea

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că, în acest moment, Gabriela Firea este "cel mai bun" candidat din partea social-democraţilor la alegerile prezidenţiale.

Gabriela Firea a declarat, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, că nu a fost întrebată de Ciolacu dacă vrea să candideze la funcția supremă în stat.

Citește și: Parlamentul a decis! Educația sexuală a fost înlocuită cu ‘educație sanitară’. Cum se va preda în școli

”Nu a făcut un anunț, ci a răspuns la o întrebare. Alegerile nu vor urma peste 4 zile, ci peste 4 ani și jumătate. Așa cum nu am fost întrebată când fostul președinte al PSD a făcut acel anunț, probabil în urma unor calcule politice, nu a existat nici acum o discuție în partid.

M-a onorat afirmația domnului Marcel Ciolacu. Nu putem vorbi despre candidaturi la alegerile prezidențiale, eu sunt fidelă bucureștenilor. Vă spun foarte sincer, cu mâna pe inimă, nu mi-am dorit niciodată funcții politice.

Citește și: Valer Dorneanu, atenționare pentru DNA: ‘Trebuie să aplice legea și trebuie să aplice și deciziile Curții Constituționale’

Am 4 ani și jumătate timp să mă gândesc, din poziția de la primărie. Eu nu am auzit să fie vreo discuție despre suspendarea președintelui.

Poate a fost o șarjă amicală între doi prieteni, doi foști colegi, domnul Ciolacu și domnul Ponta, care nu a vrut să rămână dator. Am văzut, apoi, o altă replică și de la domnul Ponta.”, a declarat Gabriela Firea.

Citește și: Nelu Tătaru anunță trei elemente care trebuie gestionate, pentru a evita valul doi de coronavirus: Nu ține doar de noi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.