Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, după ce numele ei a apărut în stenogramele din dosarul corupției de la Aeroport: 'Nu am avut niciun contact de vreun fel'

F. P.
Guvernul Romaniei
Gabriela Firea

Gabriela Firea neagă faptul că ar avea vreo legătură cu patronii firmei implicate în dosarul de corupție privind închirierea spațiilor comerciale de la Aeroportul Otopeni. După ce patronul firmei a relatat într-o discuție privată, redată în ordonanța de începere a urmăririi penale, că ar fi ajuns la Răzvan Cuc, ministru al Transporturilor la acel moment, la recomandarea Gabriei Firea, această respinge alegațiile.

„Nu este adevarat. Nu am avut niciun contact de vreun fel cu acest domn”, a declarat Gabriela Firea, pentru g4media.ro.

Patronul firmei Millenium, Cătălin Lăscuț, îl descrie într-o convesație purtată pe data de 25 august 2022 pe ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu, drept un ”personaj ciufut”, care ”nu se bagă în combinații” și se ”visează președintele țării”.

Cătălin Lăscuț se laudă într-una din stenograme că ar fi fost trimis de Firea, pe vremea lui Dragnea, la fostul ministru al Transporturilor Florin Cuc, fără să elaboreze pe subiect.

Fragment din stenograme:

LĂSCUȚ CĂTĂLIN: Nu poate să facă nimic. GRINDEANU este un personaj ciufut. Ori vorbești cu el... ori nu vorbești cu el... el nu are anturaj, îi e frică, nu se bagă în combinații, omu se visează președintele țării, acum că e nebunia asta. Dacă nu ...[neinteligibil]... câștigă PSD-ul.

HARDAN SAADEH: Nu ne interesează pe noi.

LĂSCUȚ CĂTĂLIN: Este treaba lor. Politică. El se visează ...[neinteligibil]... Problema este că MARCEL nu-i chiar... Este un țăran de la BUZĂU, care s-a ...[neinteligibil]...

HARDAN SAADEH:... [neinteligibil]...

LĂSCUȚ CĂTĂLIN: „...[neinteligibil]... știe de unde sunt eu. îmbrăcat altfel, școlit altfel. Am altă vorbă, am altă nu știu ce. Vine țăranul ăsta să mă conducă! ”

HARDAN SAADEH:... [neinteligibil]...

LĂSCUȚ CĂTĂLIN: Cam așa sunt discuțiile, adică eu... Astea sunt discuțiile între ei.

HARDAN SAADEH: De fapt nu mă interesează ...[neinteligibil]...

LĂSCUȚ CĂTĂLIN: Mie îmi... De asta spun: orice discuție și orice... Cine se duce la MARCEL și orice telefon de la MARCEL la minister, la momentul ăsta este... nu, rău, este foarte prost. Mai bine nu-l dai decât să-l dai, că ...[neinteligibil]... Dar le-am explicat și lor: exact când m-am dus eu la CUC din partea lui FIREA... Și a auzit DRAGNEA... când eram...[neinteligibil]... au vrut să ne închidă atunci magazinele . ..[neinteligibil]...

ROȘCA EMIL: Da. ...[neinteligibil]... și alte...[neinteligibil]...

LĂSCUȚ CĂTĂLIN: ...[neinteligibil]... într-o zi, două, poate azi, poate mâine. Dacă avem ghinion...

HARDAN SAADEH:... [neinteligibil]...

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.