Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, după ce Ponta a anunţat că mama sa vrea să îl voteze pe Nicuşor Dan: 'PSD ţi-a dat totul. Nu ai cum să arunci cu pietre'

ponta mama

După criticile lansate de Victor Ponta la adresa PSD în ultima perioadă, Gabriela Firea îi transmite liderului PSD să nu dea cu pietre în "casa părintească".

"PSD ţi-a dat totul. Nu ai cum să arunci cu pietre spre locul din care ai pornit. Îi urez sincer să ajungă la fel de înalt cu Pro România cum a ajuns cu PSD. PSD a oferit foarte multe unor politicieni care s-au realizat în carieră şi ei trebuie să prezinte respect nu atât pentru siglă, cât pentru milioane de oameni care sunt membri, simpatizanţi sau votanţi", a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

Gabriela Firea a reacţionat şi la declaraţiile lui Ponta despre mama sa. Liderul Pro România a afirmat într-un interviu la Digi 24 că mama sa i-a spus că l-ar putea vota pentru Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, pentru că doar candidatul PNL a fost alături de un grup de bucureşti care doreau să oprească o construcţie ilegală.

"Vreau să o convingem pe distinsa doamnă mama lui Victor Ponta că nu merită votat Nicuşor Dan. Nu există construcţii ilegale decât cele construite în administraţiile precedente. Un primar trebuie să se ocupe de toţi cetăţenii, nu doar să îi vâneze pe dezvoltatorii imobiliari. Dacă cineva ştie că există ilegalităţi, trebuie să le ducă la instituţiile abilitate", a declarat Firea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.