Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Gabriela Firea, după ce un autobuz STB a căzut în Dâmbovița: 'În București se circulă așa cum se circulă. Nu pot să dau vina pe nimeni'

autobuz cazut accident

Gabriela Firea a declarat, după ce un autobuz STB a căzut în Dâmbovița în urma unui accident, că nu poate da vina pe nimeni, deoarece este convinsă că niciunul dintre șoferi nu și-a dorit un astfel de incident, adăugând că este important că nu au fost victime.

„În acest moment, având în vedere că autobuzul este greu și nu e nevoie de o mașină oarecare, a trebuit să facem rost de o macara mai mare, pentru că nu exista în dotare. Am închiriat prin compania municipală macara de mare tonaj care se deplasează către locul accidentului, pentru a ridica autobuzul STB”, a declarat Gabriela Firea, la Mamaia.

Citește și: Florin Călinescu o nimicește pe Viorica Dăncilă! Doamna Dăncilă nu are faţă de un echipament sofisticat

Primarul Capitalei a mai precizat că pagubele sunt semnificative, însă este mai important că nu au fost victime în urma accidentului.

„Remarcăm cu toții, dar știm asta, că în București se circulă așa cum se circulă. Nu pot să dau vina pe nimeni. Sunt convinsă că nici șoferul autoturismului personal nu a dorit să se întâmple așa ceva. Sigur, fiind duminică nu era trafic și a apăsat pedala de accelerație mai tare. L-am vîzut și la televizor, era destul de speriat. Îmi pare rău si prin ce trecem noi ca autoritate și pentru această familie”, a mai spus Firea.

Citește și: Rareș Bogdan pune tunurile pe Tăriceanu! ‘Aţi stat bot în bot cu PSD şi acum faceţi din amnezie o virtute’

Un autobuz al Societății de Transport București (STB)a căzut în Dâmbovița, în zona Podului Eroilor din Capitală, sâmbătă, în jurul orei 8.00, în urma unei coliziuni cu un autoturism.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.