Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, după discursul lui Iohannis: Faptul că numește pensiile si alocațiile `pomeni` vorbește explicit despre cât de mult îl doare sufletul de oameni

PSD
Gabriela Firea PSD

Prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, susține că după ”derapajul antidemocratic” al președintelui Klaus Iohannis din această seară toată lumea își poate da seama cine este și ce simte actualul președinte al României pentru majoritatea românilor numind pensiile și alocațiile ca fiind ”pomeni”.

Vezi și: Beatrice Mahler lansează un avertisment TERIBIL: 'Vom avea niște cifre de mortalitate extrem de mari. Decembrie va fi o lună în care vom plânge mult'

”A propos de derapajul antidemocratic al președintelui Iohannis din această seara, câteva precizări. LuCovid Orban, girat de Klaus Iohannis, este responsabil pentru gestionarea execrabilă a pandemiei. Omul girat de el la Sănătate, Neluțu Tătaru, a blocat singura modalitate de reducere a contaminării comunitare - testarea extinsă. Omul girat de el la Primărie - fratele interlopilor -, nu mișcă un deget pentru oameni, zero acțiuni, mai nou blochează intenționat, cu sprijin liberal, alegerea viceprimarului USR-Plus - ceea ce frânează activitatea în București.

Omul girat de el la Finanțe - Vasi Deficit Selfie Cîțu -, ne-a îndatorat pe următoarele generații, omul girat de el la Educație - Anisie Pepsiglas -, nu are nicio soluție viabilă pentru sprijinul elevilor și profesorilor, a mai și promis tablete care nu au sosit, omul girat de el la Energie - Virgilică Condamnare Popescu -, nu modernizează CET-urile care poluează Capitala, omul girat de el la Muncă - Violeta Bau Bau Alexandru -, va rămâne în istorie cu “performanța” unui milion de șomeri.

Tot președintele țării a girat, chiar aplaudat, închiderea școlilor, a piețelor, măsurile aspre care au distrus industria HoReCa.

Faptul că numește pensiile si alocațiile “pomeni” vorbește explicit despre cât de mult îl doare sufletul de oameni. De oamenii simpli - foarte mulți în România -, pentru care alocația și pensia sunt vitale.

Un președinte de țară trebuie să se ridice deasupra luptei politice, deasupra conflictelor din campaniile electorale.

Trebuie să fie președinte și pentru românii care nu au fost la vot, și pentru cei care au fost și au votat altceva decât partidul  său, adică PSD, USR - Plus, UDMR, Pro România, PMP etc

Klaus Iohannis nu mai păstrează nicio aparență constituțională! Nu mai are nicio sfială! Nicio limită!

Se manifestă ca un președinte disperat de partid care vede că pierde teren și începe să facă greșeli.

Zilele trecute, mai renunțase la vinovatul de serviciu : Peee- seee- deeee!! Și se comporta ca un șef de agenție de marketing și publicitate pentru vaccinul anti-covid.

Aflând că românii nu sunt așa de entuziasmați să se vaccineze cu un vaccin care nici nu este omologat definitiv, nu este dat în producție, sunt încă multiple controverse, a abandonat tema vaccinului și a revenit la dragostea, pardon!, ura cea dintâi : Pe-se-deee!!!

Cu un așa președinte de facto, PNL calcă vertiginos pe urmele PNȚ-CD. Să nu-i deranjăm!

Oamenii văd și înțeleg. Nu mai pot fi manipulați și duși pe piste false. Și nici cu zăhărelul.”, a scris

A propos de derapajul antidemocratic al președintelui Iohannis din această seara, câteva precizări. LuCovid Orban, girat...

Publicată de Gabriela Firea pe Marţi, 24 noiembrie 2020

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.