Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, după informația că Liviu Dragnea a discutat cu Lia Olguța Vasilescu și mai mulți lideri soarta partidului: 'Nu ne ocupăm de așa ceva'

Gabriela Firea

Realitatea Plus a difuzat informația că în permisia de o zi pe care a avut-o pe 31 octombrie, Liviu Dragnea a avut discuții cu mai mulți social democrați. Postul de știri a precizat că Dragnea s-a întâlnit cu Lia Olguța Vasilescu, Florin Iordache, Darius Vâlcov, dar și cu un alt lider al partidului. Discuțiile au vizat organizarea pentru preluarea PSD după turul al doilea al alegerilor. Între lucrurile pe care le-ar fi stabilit a fost și păstrarea Vioricăi Dăncilă în echipa de conducere.

Gabriela Firea, vicepreședinte al PSD, a precizat, la România TV, vineri seara, că informația este una falsă și a fost lansată de staff-ul lui Klaus Iohannis, de teama că scorul pe care Viorica Dăncilă îl va obține la prezidențiale va fi peste ceea ce estimau ei. Firea a transmis că ar fi ”distructiv” pentru PSD o luptă între lideri pentru preluarea puterii, în eventualitatea unui eșec la prezidențiale.

Citește și: Cutremur în piață! Cinci giganți se retrag din România

”Nu am auzit și sunt convinsă că nu a avut loc. E o știre falsă lansată de staff-ul de campanie al lui domnul Klaus Iohannis ca să ne lege pe noi toți de domnul Dragnea. Nu a avut loc o astfel de întâlnire, nu s-a discutat despre succesiunea la șefia PSD, nu ne ocupăm de așa ceva. Nu cred că ne vom afla în situația anunțată cu surle și trâmbițe de oamenii lui Klaus Iohannis că doamna Dăncilă va pierde cu un scor rușinos ca noi să ne tăiem capetele între noi. Are alte lucruri la care să se gândească decât la cine să preia PSD. A începe o bătălie între noi ar fi distructiv. Noi trebuie să luptăm cu toate forțele să nu pierdem alegerile locale. Eu nu voi pierde nicio secundă din existența mea ca să o dau jos pe Viorica Dăncilă.”, a spus Gabriela Firea.

Citește și: Rareș Bogdan o închide pe Viorica Dăncilă: Stă între patru pereți, pentru că pe stradă este huiduită și apostrofată .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.