Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, după întâlnirea din biroul lui Dragnea: 'De azi, relația mea cu Tudose e una calmă'

digi24
gabriela firea

Primarul General Gabriela Firea a declarat miercuri, după discuțiile purtate în biroul lui Liviu Dragnea, că începând de astăzi relația sa cu premierul Mihai Tudose este „una calmă”. Aceasta a recunoscut că până astăzi a existat o relația încordată.

„Am fost și ieri la sediul din Kiseleff și am avut o întâlnire cu dl președinte Liviu Dragnea. De asemenea, astăzi am fost, la 10.30, la o întâlnire la Palatul Victoria cu dl prim ministru și cu dl viceprim-ministru și la această oră la Camera Deputaților, la cabinetul domnului președinte Dragnea. Şi ieri şi azi am discutat atât cu preşedintele cât şi cu premierul despre proiectele Capitalei, despre buget, pentru că în şedinţa de Guvern va fi dezbătut şi adoptat bugetul pentru anul viitor şi am fost foarte interesaţi care este situaţia capitalei deoarece am vrut să ne asigurăm că proiectele noastre nu sunt compromise. Şi am primit aceste asigurări şi de la guvern şi de la dl preşedinte că toate proiectele începute, precum şi cele noi se vor putea derula în Capitală. Şi noi vrem să mulţumim pentru sprijin”, a spus Gabriela Firea.

Firea a făcut ANUNŢUL: Ce se întâmplă cu mitingurile PSD programate în Capitală

Întrebată care este relația în acest moment cu premierul Mihai Tudose, Gabriela Firea a spus că până astăzi „a fost una încordată”, însă de „de astăzi, este una calmă”

„A fost una încordată. De azi este una calmă şi sper să colaborăm bine în continuare, deoarece avem o misiune din partea românilor şi trebuie să o ducem la bun sfârşit. Nu cred că este loc de disensiuni, mai ales că suntem colegi. A fost un incident neplăcut peste care eu una am trecut”, a precizat Firea, la finalul unei întâlniri cu liderii coaliţiei de guvernare.

„Sper să nu mai apară astfel de tensiuni.  (...)Poate că-şi dă seama că am multă treabă la primărie şi nu sunt interesată de preluare, şi dânsul are multă treabă la Guvern. Plus de asta, avem preşedinte. Nu se pune problema înlocuirii acestuia (c.n. Liviu Dragnea).  (...) Ne-am spus în particular ce aveam să ne reproşăm şi putem să trecem  peste incident.”, a adăugat Gabriela Firea.

Astăzi, în jurul orei 12 preşedintele Senatului, Călin Popescu- Tăriceanu, primarul Capitalei, Gabriela Firea, şi primarii de sectoare au avut discuții cu liderul PSD Liviu Dragnea, în biroul acestuia de la Camera Deputaţilor

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.