Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea face dezvăluiri despre TROCUL lui Nicușor Dan și îi aruncă mănușa lui Traian Băsescu: 'Dacă consideră că are șanse, de ce nu?!'

Facebook
Firea

Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan, că a făcut un ”troc” și, din aceste motive, bucureștenii vor plăti, dacă acesta ajunge primar, ca să fie consultați în spitalele Primăriei Capitalei. Firea i-a aruncat mănușa și lui Traian Băsescu, și el fost primar, timp de un mandat, înainte de a ajunge președintele României.

”Am văzut că toată lumea se înscrie în această cursă! Dacă domnul Băsescu consideră că are șanse, de ce nu?! Am văzut că toată lumea se bate să facă alianțe, trocuri, înțelegeri.

Un candidat se laudă că este sprijinit de 4-5 partide. Eu nu sunt atât de bogată ca el. Eu nu fac niciun troc, nici înțelegeri ascunse, nu vreau să fiu datoare nimănui, ci doar cetățenilor. Aceste înțelegeri sunt rușinoase. Trocul făcut de Nicușor Dan ca să se plătească la spitalele Capitalei nu este bun.”, a declarat Gabriela Firea, miercuri seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: După uciderea lui Emi Pian, membrii clanului Rinu încep să dispară de pe rețelele de socializare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.