Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea face 'teoria fericirii' și evită să pronunțe numele candidatului PSD-PNL la Capitală/ VIDEO

captura video
gabriela firea

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, a venit la conferința de prezentare a lui Cătălin Cîrstoiu, noul candidat al PSD-PNL la Primăria Capitalei. În cadrul discursului, Firea a explicat ce înseamnă, în viziunea sa, un cetățean fericit. În tot discursul, Firea a evitat să pronunțe numele candidatului Cătălin Cîrstoiu, deși i-a menționat pe toți ceilalți prezenți.

„Am fost foarte preocupată să mă informez în legătură cu motivele pentru care oamenii sunt fericiţi în anumite oraşe ale lumii şi nefericiţi în alte oraşe. Oamenii cei mai nemulţumiţi de felul în care se raportează la autorităţi sunt aceia care vin din ţări şi oraşe care pun foarte mare accent pe viaţa fiecărui indiferent că locuiesc la periferie, în cartie vechi, în cartier nou şi oameni care trăiesc în stres urban redus şi se creează un echilibru coerent corect în viaţa profesională şi viaţa personală”, a afirmat Gabriela Firea, marţi la Parlament.

Firea, discurs în care evită numele candidatului

”Ideile noastre, ale tuturor celor care am participat la întâlnirea de astăzi, cu importanța guvernamentală acordată prin prezența premierului Marcel Ciolacu, prin prezența președintelui Senatului, Nicolae Ciucă, dar și a consilierilor generali din București.

Ideile noastre vor fi preluate de către noua echipă, de către noul candidat la Primăria Capitalei pentru că avem un singur scop: interesul nostru comun, cred, sper, nu a fost să ocupăm un scaun. Interesul nostru a fost acela ca în București să nu ne mai fie rușine că este mizerie, frig, să nu poți merge într-un parc administrat de Primăria Capitalei. În acești 3 ani și jumătate totul a fost blocat.

Politic, așa cum spuneam și ieri, voi munci și mai mult în această campanie.

Vreau să simt că bucureștenii vor simți faptul că trecem peste pasiunile noastre personale, ca să nu spun orgolii, iar bucureștenii să înțeleagă că suntem în slujba cetățenilor.”, a spus Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.