Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea: Femeile pot și trebuie să îndrăznească mai mult! Doamnele nu au nevoie de mesaje frumoase doar de 1 și 8 Martie!

HotNews
gabriela firea

De Ziua Națională a Egalității de Șanse între bărbați și femei, senatorul Gabriela Firea, candidat al PSD pentru Primăria Municipiului București transmite prin intermediul unui mesaj video că româncele trebuie pot și trebuie să îndrăznească mai mult, iar bărbaților le spune că femeilor nu le trebuie transmise vorbe frumoase doar de 1 și 8 Martie:

”De Ziua Națională a Egalității de Șanse între femei și bărbați, spun, din nou, că avem nevoie de egalitate de șanse reală, nu doar pe vorbe!

Am reafirmat că drepturile femeilor nu sunt negociabile! Aceste drepturi sunt recunoscute și respectate în întreaga lume.

Doamnele nu au nevoie doar de mesaje frumoase date de 1 și 8 martie, la zilele aniversare sau onomastice. Femeile pot și trebuie să îndrăznească mai mult, căci descurajarea, intimidarea sau blocarea femeilor înseamnă un eșec al întregii societăți, nu o victorie a bărbaților.”, a spus Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.