Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea i-a făcut plângere lui Cristian Dide pentru 'atentat' la viața familiei sale

Facebook
firea pandele

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a depus joi o plângere pentru amenințare la adresa sa și a familiei sale la scurt timp după ce protestatarul #rezist Cristian-Mihai Dide a scris pe contul său de socializare: „Care vă mai mutați câteva ore cu noi în Voluntari? La poartă la Firea și Pandele”.

„Am facut plangere pentru aceasta amenintare. Este un atentat la viata mea si a familiei mele. Invit autoritatile statului sa-si faca datoria legala si sa ia masuri. Nu cred ca intr-un stat de drept legea este facultativa pentru unii cetateni”, a scris Firea pe Facebook.

La auzul veștii, protestatarul Cristian-Mihai Dide a scris și el pe Facebook: „Ajutorrr!!! M-am agățat într-o sârmă. Toți avocații să mă ajute pe mine :-)”.

Dide este unul dintre cei mai vocali protestatari anti-PSD și în ultimii ani a fost reținut și amendat de jandarmi. În 2018 s-a legat cu lanțuri de gardul Guvernului, cu un bidon cu benzină în mână. În 2019, alături de alți protestatari, a pus pe scările Ministerului Justiției vopsea roșie, cuțite și fotografii format A4 cu Tudorel Toader.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.