Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea iese la rampă cu dezvăluiri despre situația din PSD: Mihai Tudose îşi jigneşte o parte din colegii de partid

Inquam Photos / Octav Ganea
Gabriela Firea Mihai Tudose

Gabriela Firea a declarat, luni, la Antena 3, că premierul Mihai Tudose îşi jigneşte o parte din colegii de partid, în timp ce se poartă ”foarte frumos” cu un grup minoritar pentru a încerca să-şi consolideze poziţia, potrivit Mediafax.

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a precizat că nu a spus că Mihai Tudose ar intenţiona să preia conducerea partidului, ci doar că se comportă ca şi cum ar vrea să o facă.

Situație fără precedent în Marea Britanie: Sondajul care ar putea răsturna BREXITUL

”Eu am afirmat că domnul prim-ministru se comportă ca şi cum ar dori pentru că doar domnia sa ştie ce-i în sufletul şi în mintea domniei sale. Nu putem face afirmaţii extrem de exacte cu privire la o persoană sau alta. Eu am spus că pare pentru că, pe de o parte, îi jigneşte pe colegii de partid printre care mă număr şi eu, iar cu un grup minoritar se poartă foarte frumos, aş zice eu discriminator, în încercarea consolidării unei poziţii. Mai departe Dumnezeu ştie şi viaţa politică ne va demonstra care este adevărul”, a declarat Gabriela Firea.

Aceasta a spus că este posibilă convocarea unei şedinţe a conducerii PSD în care disputele din partid să fie tranşate. ”Poate că în zilele următoare va fi o şedinţă, Comitet Executiv sau Birou Permanent, în care vom spune cu toţii, cu sinceritate, tot ce avem de comunicat, iar într-o democraţie majoritatea îşi impune punctul de vedere, dar după ascultarea tuturor opiniilor”, a spus Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.