Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea îi dă foc premierului: Jocul de-a disidența prezentat public la înțelegerea secretă dintre Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă Liviu Dragnea dăncilă dragnea dragnea dăncilă

Gabriela Firea a demascat, în direct, la România TV, jocul de disidență făcut de Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea, cu puțin timp înainte ca liderul PSD să fie condamnat. Potrivit primarului general între premier și Liviu Dragnea nu a fost nicio clipă o relație tensionată, așa cum au lăsat să se înteleagă.

Citește și: Mega surpriză pentru Ion Țiriac! Cadou imens pentru acesta: Ii cedez gratuit pachetul majoritar de acțiuni

„Dacă PSD a pierdut alegerile europarlamentare - și le-a pierdut rușinos, sunt pierdute - noi nu am făcut analiza, dar din ce s-a afirmat public și din ce discută colegii, în primul rând motivul esențial a fost acela că Dragnea a avut o cotă scăzută de încredere și a propus României teme care au deranjat sau teme care au fost interpretate greșit sau campania adversarilor a fost mai puternică decât temele puse pe tapet de domnul Dragnea. Cele care au iritat sau care au fost folosite în rețelele de socializare și care l-au dus pe Dragnea în situația de a fi demonizat, de a plăti și el personal dar si partidul Dacă s-a concluzionat că trebuie să ne înnoim, să facem altceva decât a făcut domnul Dragnea, pentru că asta este motivul pentru care s-au pierdut alegerile, păi și atunci noi cu ce ne prezentăm în fața poporului, ne prezentăm tot cu persoane care toată viața au fost susținute de Dragnea și puse în aceste funcții, dar o dezicere de o lună de zile nu ține loc de toată cariera de 20 de ani pusă în spate. Dacă a fost atât de negru domnul Dragnea, îi alegem pe cei care nu au făcut nicio zi de dizidență la domnul Dragnea?

Citește și: Traian Băsescu, declarație bombă: Iohannis i-a păcălit pe români

Eu m-am luptat 9 luni de zile cu domnul Dragnea. A, că în ultima lună au fost niște jocuri și se spunea prin presă că domnul Dragnea nu-și mai vorbește cu doamna Dăncilă, dar nu am văzut public acțiuni fățișe de a spune, un nu, dar nu hotărât acțiunilor domnului Dragnea”, a subliniat primarul general.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.