Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea îl ia în vizor pe Nicușor Dan: 'Consideră programele socio-medicale ca fiind pomeni'

Facebook
Firea

Se anunță o campanie încinsă pentru Primăria Capitalei, între Gabriela Firea și Nicușor Dan. Actualul primar general al Capitalei îl ia deja în vizor pe candidatul susținut de PNL și USR-PLUS, amintind de faptul că aceasta a numit „pomeni” ajutoarele sociale acordate de autoritățile locale. Gabriela Firea oferă exemplul alocației suplimentare pentru copiii cu dizabilități, un program despre care afirmă că se va bate să fie păstrat și în anii următori.

„Un program de suflet pentru care voi lupta pana la ultima picatura! De 3 ani, parintii celor aproape 6 000 de copii cu dizabilitati pot achita mai usor tratamente, terapii necesare, si cu sprijinul nostru financiar de 1000 de lei. De la guvern suma este mica, asa cum se poate observa din grafic. Din pacate, sunt politicieni inscrisi in cursa pentru Primaria Capitalei care considera programele socio-medicale, inclusiv acesta, ca fiind “pomeni”. Au declarat in numeroase aparitii.

Este un cuvant foarte urat care nu exprima realitatea!

Acest sprijin este absolut necesar si ma voi bate ca si in urmatorii ani sa se poata acorda, in ciuda dificultatilor financiare.

Din pacate, sunt oameni reci, duri, cinici, care nu au puterea de a intelege cat de greu ii este unui parinte sa se descurce cu multele cheltuieli necesare unui copil cu dizabilitati, dincolo de amaraciunea din suflet pentru aceasta situatie de viata.

A numi “pomana” un astfel de suport este dureros. Empatia trebuie sa caracterizeze toata activitatea noastra, mai ales cand oamenii si-au pus increderea in tine si te-au trimis sa iei decizii bune pentru ei. Nu voi dezamagi aceasta incredere!”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.