Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea îl UMILEȘTE pe Ludovic Orban și face DEZVĂLUIRI despre anumiți jurnaliști: 'Eram la slujba de duminică de dimineață când telefonul mi-a explodat'

Gabriela Firea

Gabriela Firea i-a dat replica lui Ludovic Orban, după ce premierul a declarat că a refuzat să dea banii ceruți de primarul general al Bucureștiului la rectificarea bugetară pe motiv că nu a venit cu argumente. ”Obiectivul meu este schimbarea primarului”, a adăugat Orban, duminică dimineața.

Firea nu a întârziat cu reacția și a făcut o serie de dezvăluiri și acuzații grave. La Antena 3, Firea a spus că Orban, când era viceprimar, făcea chefuri cu băutură în birou. Primarul Bucureștiului a mai adăugat că premierul plătește o parte a presei să facă investigații despre ea. ”Pentru mine, Orban este egal cu Dragnea”, a punctat Firea.

Citește și: Decizia majoră ÎCCJ! Iese Dragnea din închisoare?

”A spus că are un singur obiectiv, nu acela de a face ceva bun pentru țară, pentru români, ci acela de a schimba primarul general. A declanșat jihadul împotriva mea, le-a spus celor apropiați că, dacă vor să se remarce, să mă atace pe mine. Se întâlnește cu tot felul de persoane, mai mult sau mai puțin oficiale și ortodoxe aceste întâlniri, unele care n-ar trebui să aibă loc, spunând că în sondaje arată că eu nu pot să fiu schimbată decât dacă mi se vor face dosare, dacă mă bagă la pușcărie. Discută cu tot felul de jurnaliști de investigații, să scormonească, să inventeze ceva în legătură cu mine, doar, doar vor schimba opțiunea bucureștenilor. Încearcă să racoleze oameni din echipa mea, încearcă să schimbe majoritatea din Consiliul General, încearcă să mituiască o parte a presei pentru a scrie lucruri neadevărate împotriva mea.

Eram la slujba de duminică de dimineață când telefonul mi-a explodat, cu mesaje de la jurnaliști care îmi cereau o reacție. În loc, ca un bun creștin, să meargă la biserică, el lansa atacuri. De când era viceprimar stătea în biroul care era ca un bar de negri, numai cu băutură, numai cu țigări, numai cu persoane pestilențiale și văd că domnul Orban nu a făcut niciun efort să depășească acel nivel. Eu sunt dispusă să discut cu el concret, pe legislație, pe proiecte. El nu vine pentru că nu cunoaște, este un neprofesionist și o dovedește zi de zi.

Citește și: Veste BOMBĂ cu privire la modificarea contractelor individuale de muncă !

A spus că ”cine seamănă vânt culege furtună”. Să înțeleg că atunci când mă certam cu domnul Dragnea pentru că mi-a tăiat din buget era de partea mea? El acum se poartă exact ca Liviu Dragnea. Pentru mine, Orban este egal cu Dragnea.

Țeviile RADET nu se repară nici cu whiskey, nici cu cântări la mandolină. Asta a făcut când era viceprimar, asta a făcut și la Guvern, când am ajuns în mandatul lui Isărescu.

Ei sunt în stare să inventeze orice dosar. Ați văzut și cum a fost cu domnul Barna, pe care l-au scos din cursă. Dar, asta nu înseamnă că este real. Domnul Orban nu a făcut nimic pentru bucureșteni, mă îndoiesc că poate face ceva pentru români. Cu băutură și cu mandolină nu se poate face nimic. Așa mi-au spus toți cei care au lucrat cu el.”, a declarat Gabriela Firea.

Citește și: Corina Crețu – declarații incredibile despre bugetul României: 2021-2027! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.