Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea ține PSD pe jar: E nevoie de 'clarificări' pentru ședința CGMB de schimbare a lui Bădulescu

Inquam Photos / Octav Ganea
gabriela firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a dispus, vineri, convocarea ședinței extraordinare a CGMB pentru schimbarea din funcție a viceprimarului Aurelian Bădulescu pentru data de 8 martie, ora 16.00, potrivit documentelor obținute de ȘTIRIPESURSE.RO, o diferență de nouă zile față de data solicitată de 22 de consilieri generali, decizia fiind luată ca urmare a nevoii de clarificare a unei „situații contradictorii”.

Până pe 8 martie, reiese din documentele de la primărie, „va fi clarificată situația contradictorie ce apare între textul proiectului de hotărâre ce vizează schimbarea unui viceprimar și documentul prin care se menționează retragerea sprijinului politic, exprimare ce presupune pierderea calității de membru al unui partid politic, situația prevăzută de Legea nr 393/2004 la art. 9 lit. h^1 și care atrage competența Instituției Prefectului”.

Referatul în acest sens a fost semnat chiar de Aurelian Bădulescu, viceprimarul pe care PSD vrea să-l schimbe din funcție.

Președintele PSD București, Gabriel Mutu, a declarat vineri pentru ȘTIRIPESURSE.RO că social-democrații vor depune plângere penală împotriva funcționarilor din Primăria Capitalei dacă aceștia nu vor convoca, potrivit legii, o ședință extraordinară de CGMB la solicitarea a 22 de consilieri generali.

Un număr de 22 de consilieri generali au semnat, vineri, un convocator (foto jos) pentru o ședință extraordinară a Primăriei Capitalei, pe 27 februarie, ora 11.00 pentru schimbarea din funcție a viceprimarului Aurelian Bădulescu, document înregistrat la secretariatul general al Primăriei Municipiului București.

Citește și: Timmermans, atacat de o socialistă pentru prezența lui Dragnea la Congresul PES .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.