Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea ÎNGHEAȚĂ TAXELE - Măsurile pe care le va lua pentru patronii din HORECA

Facebook
gabriela firea

Primarul general din București, Gabriela Firea, anunță măsuri pentru firmele din domeniul HORECA în perioada următoare, odată cu relaxarea măsurilor în urma epidemiei de coronavirus.

"M-am întâlnit cu reprezentanții HORECA și HORA. La solicitarea lor de a îngheța anumite taxe fiscale, le vom da. Sunt convinsă că voi găsi înțelegere pentru a vota acest proiect. E mai greu cu voucherele pentru a stimula mersul la terasă, la restaurant, așa cum au făcut autoritățile de la Viena.

Un consilier al lui Ludovic Orban a răbufnit după poza devenită virală pe internet: 'Este ori o lucrătura securistă de 2 lei, ori trădare din interior'

Taxele sunt încasate de primăriile de sector. Aceste firme funcționează În București, iar în câteva luni când își vor reveni, vor plăti taxe și impozite la stat și împreună vom face ca în București să nu fie așa de mulți șomeri", a spus Gabriela Firea.

Primul municipiu care a luat măsuri de înlesnire fiscală a fost Brașovul acolo unde Consiliul Local a adotat o serie de măsuri în valoare de 10 milioane de lei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.